Nieuwe General Manager voor iglo en Belviva België

Vandaag geeft Philipp Kluck, die de afgelopen drie jaar iglo België heeft geleid, het stokje van general manager over aan Inés Franke. Kluck wordt zelf general manager bij iglo Duitsland, een rol die hij de afgelopen maanden nog combineerde met het leiden van iglo België. Nu keert hij fulltime terug naar waar zijn carrière bij iglo ooit startte. 

Kluck stond sinds 2019 aan het roer van iglo België en laat weten dat iglo helemaal klaar is voor een transitie naar een nieuw management onder Inés Franke.

Philipp Kluck gaat de functie van general manager invulling geven bij iglo Duitsland.

‘De voorbije jaren hebben we verder gebouwd op de sterke positie van iglo België op de markt en binnen de FMCG-industrie. Daarbij besteedden we extra zorg aan duurzame voedselproductie en gezonde keuzes voor de consument. Ik geef de fakkel met het volste vertrouwen door aan Inés Franke, en wens haar veel succes in haar nieuwe functie’, aldus Kluck.

Ervaren Franke

Franke brengt 20 jaar internationale ervaring mee in de FMCG-industrie en werkte tot voor kort bij Kellogg als senior director commercial strategy voor Europa en Rusland voor hun Ontbijtgranen en Snacks-departement. Concurrerende en snel veranderende markten zijn niet nieuw voor de kersverse general manager van iglo Belgium, want ze verwezenlijkte al duurzame groei in verschillende markten, zoals Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Canada. En ook de Belgische markt is een oude bekende voor Franke, door een functie als regional marketing director voor de Benelux bij RB.

Inés Franke neemt de algemene leiding van iglo België over.

Franke: ‘Voortbouwend op de sterke fundamenten die Philipp Kluck en het hele team de afgelopen jaren hebben gelegd, kijk ik ernaar uit om ons bedrijf verder te laten groeien en tegelijkertijd de wereld betere (diepvries!) voeding te bieden.’