Verpakking als whisky mixer

Knockout heeft een limited edition ontworpen voor Monkey Shoulder, de premium blended malt Scotch whisky die gemaakt is om te mixen. Het deksel van deze innovatieve verpakking doet ook dienst als cocktailzeef, een barhulpmiddel waarmee consumenten thuis kunnen mixen en genieten van de Monkey Shoulder mixen.

De slim ontworpen cocktailzeef van Knockout is zowel functioneel als elegant met een vleugje Monkey Shoulder-speelsheid. Het is gemaakt van roestvrij staal en het duurzame gereedschap heeft een roségouden afwerking en bevat het iconische embleem van de drie apen van het merk.

Limited whisky

‘De buitenverpakking van het limited edition-pakket laat de onstuitbare persoonlijkheid van Monkey Shoulder weer’, zegt Dominic Burke, oprichter van Knockout. ‘Het bevat een levendigheid dat past bij het iconische patroon van het merk en wordt aangevuld met een leuke mix van typografie.’
‘Deze opdracht gaf ons een geweldige kans om een ​​innovatief ontwerp te creëren. Het resultaat is een handige bar-kit die mensen zal blijven aanmoedigen en inspireren om thuis cocktails te maken en ervan te genieten.’

‘De buitenverpakking van dit limited edition-pakket geeft de onstuitbare persoonlijkheid van Monkey Shoulder weer’, zegt Dominic Burke, oprichter van Knockout.