NOVIO FUSEERT MET SCANDINAVIAN PACKAGING

De internationale Novio Packaging Group gaat per 1 mei 2018 samen met Scandinavian Packaging A/S. 

Het Deense verpakkingsbedrijf is hiermee ‘member of Novio Packaging’ onder zijn huidige naam, en zal vanaf 1 januari 2019 Novio Scandinavia heten. De recent opgerichte Novio Packaging Group, bestaand uit de internationale verpakkingsdistributiebedrijven Oosterbeek Packaging B.V., Alpha Packaging International B.V., Maer Flexibles B.V., Maer Hong Kong Ltd. en FehnPolycap GmbH, breidt met deze fusie zijn distributiekanalen uit naar Scandinavië. Ook het dienstenpakket en het productaanbod in met name voedingsmiddelen- en farmaceutische verpakkingen zullen toenemen.

Wereldwijde dekking

‘Nu Scandinavië ook tot ons gebied behoort, creëren we een nóg betere Europese dekking’, zeggen Novio Packaging Group-directeuren Marck Jansen en Erik Trum. ‘Daarmee vergroten we bovendien elkaars internationale slagkracht en buying power. De waarden van Scandinavian Packaging, kwaliteit, vertrouwen en begrip, zullen ons merk ongetwijfeld versterken.’ Het nieuwe ‘member of Novio Packaging’ krijgt door deze fusie een branchebreed (verpakkings)distributieaanbod. Bjarke Arlø, CEO & Partner van Scandinavian Packaging: ‘Met de steun van de Novio Packaging Group zullen we de groei en ontwikkeling van ons bedrijf voortzetten. We kunnen niet wachten zoveel nieuwe producten en diensten aan onze Scandinavische klanten te introduceren. Het is een perfecte match.’

Onder leiding van Hanne Zinck en Bjarke Arlø zet Scandinavian Packaging zijn ontwikkeling voort vanuit Borup (Denemarken). Er staan geen personele wijzigingen op het programma. Krachten bundelen Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor van Novio Packaging en de overige vestigingen wereldwijd bundelen de diverse bedrijfsonderdelen op het gebied van productontwikkeling, kwaliteitswaarborg, duurzaamheid, voedselveiligheid en GMP-compliance eveneens hun krachten. Marck Jansen en Erik Trum: ‘Uiteindelijk heeft dit brede pakket, in combinatie met de internationale dekking én de kwaliteit en service die u van ons gewend bent, toegevoegde waarde voor al onze klanten wereldwijd.’

Over Novio Packaging Group

Het internationaal opererende Novio Packaging Group B.V. is sinds 1978 distributeur voor primaire verpakkingen en verpakkingsoplossingen in zeer diverse markten (van farmaceutische – en cosmetica- tot voedingsmiddelen- en huishoudelijke industrie). Vanuit het Wijchense hoofdkantoor richten de medewerkers zich van A tot Z op hun klanten met advies, innovatieve oplossingen, goede service, met de klantrelatie hoog in het vaandel. Samen met een gedegen kennis van duurzaamheid, sterke IT en logistiek, plus het grote netwerk in Europa en Azië, kent het bedrijf sinds 2000 een onafgebroken groei: van 5 naar 60 medewerkers.

Sinds 1946 produceert en distribueert Scandinavian Packaging, member of Novio Packaging, met name voedingsmiddelenverpakkingen en verpakkingen voor persoonlijke verzorging in Scandinavië. Het bedrijf werkt vanuit Borup, Denemarken en kent sinds 2009 een groei van 300%. De bedrijfswaarden kwaliteit, vertrouwen en begrip én de focus op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid staan er hoog in het vaandel.

www.alphapackaging.eu

www.maerflexibles.eu

www.oosterbeekpackaging.com