Overname Solidan door Presa

De overname van het Belgische bedrijf Solidan door Presa is een feit. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe onderneming en zullen het team van Presa verder versterken. Solidan is actief op het gebied van labelprinters, etiketteersystemen en print & apply-oplossingen van het merk CAB.

‘Wij zijn enorm verheugd dat wij de kennis van Solidan en Presa kunnen samenvoegen. Door het bundelen van onze krachten breiden we ons productaanbod en onze expertise op het gebied van labeling nog verder uit. De Solidan relaties kunnen blijven rekenen op een goede dienstverlening en krijgen daarnaast toegang tot het complete assortiment van Presa op het gebied van Coding, Labeling, Packaging en Inspection’, aldus de nieuwe eigenaar.

Deze bedrijfsovername brengt voor klanten naar eigen zeggen verder geen merkbare veranderingen met zich mee. Presa: ‘Wij blijven de vertrouwde partner voor al uw verpakkings- codeer- en etiketteervraagstukken en blijven vanzelfsprekend dezelfde service garanderen die onze klanten de afgelopen 40 jaar van ons gewend zijn.’