PALLETS WIKKELEN MET 70% MINDER FOLIE

TechnoTape introduceert een verbeterde begate folie met een hoge treksterkte, met een gladde buitenzijde en 70% begaat. Van deze LLDPE-folie zijn verschillende rek percentages beschikbaar, van 150 tot 250 procent.

Het assortiment van TechnoTape bestaat uit meer dan 14 kwaliteiten, ten behoeve van de horti, de AGF-sector, de drank- en levensmiddelen industrie en de medische wereld. De begate rekfoliën bieden geavanceerde oplossingen waarbij bloemen, planten, voedingsmiddelen, groenten en fruit en diverse medische producten moeten kunnen ademen, invriezen, afkoelen, drogen en/of ontgassen.
Met een eigen productie in handrollen van begate foliën, rek- en stretchfoliën en wikkel- en folienetten biedt TechnoTape een ruime keuze in gewenste kwaliteit, afmeting en dikte. Nieuw is ook het Perfo Stretch-net, een 40% rekbaar wikkelnet.

‘Wij blijven ons onderscheiden met innovatieve begate stretchfoliën en bieden met onze flexibiliteit een meerwaarde voor de klant’, aldus TechnoTape-directeur Marc Jupijn. ‘Wanneer de wens van de klant verandert, is het belangrijk om actueel te blijven met productontwikkeling en te zorgen voor daadwerkelijke voordelen. Dit kan zijn door het versnellen van een productieproces of duurzaam/goedkoper produceren. Met de huidige technologische ontwikkelingen blijven wij op zoek naar een manier om aantrekkelijk te blijven.’

www.technotape.nl