Presentatie Domino op Label & Print 2017

“Textures by Domino”, een serie digitale textuur etiketten, neemt op 1 en 2 maart een prominente plaats in op de Domino-stand tijdens Label & Print 2017 (K13, NEC Birmingham).

De beurs vindt tegelijkertijd plaats met Packaging Innovations en Empack. Door middel van het presenteren van een aantal opvallende ontwerpen, kleuren en monsters, zal Domino Digital Printing Solutions een verscheidenheid aan effecten die met inkjet kunnen worden gecreëerd met lagere kosten dan met textuur-papier, onder de aandacht brengen, claimt het bedrijf.

‘Dit unieke inkjet vermogen wordt bereikt met behulp van de hoge dekking witte inkt op de N610i digitale label kleurenpers van Domino, die de noodzaak om te investeren in dure textuur substraten overbodig maakt. Het is een innovatieve oplossing die niet alleen het ontwerp van tactiele en sensationele ontwerpen mogelijk maakt, maar ook de kosten helpt te verlagen’, verklaart Stephen Hancock, sales manager voor Digital Colour bij Domino’s Digital Printing Solutions divisie in het Verenigd Koninkrijk.

www.domino-printing.com