SK BADEN BOARD & PACKAGING VERKOCHT

Fortaleza Capital heeft onlangs opgetreden als financieel adviseur voor de LIVIA Group omtrent de aankoop van de Baden Board & Packaging faciliteit van Smurfit Kappa.

De Baden Board & Packaging faciliteit van Smurfit Kappa is gevestigd in Gernsbach, Zuidwest-Duitsland en bestaat uit een molen en een karton conversie fabriek. De molen produceert gerecycled karton en de conversie fabriek dozen van vouwkarton. De molen levert 152.000 ton karton per jaar dat gebruikt wordt voor het produceren van primaire verpakkingen voor diverse producten. De conversie-faciliteit converteert jaarlijks 64 miljoen vierkante meters karton.

LIVIA Group

LIVIA Group is zowel een onafhankelijke, industriële holding als een particuliere investeringsmaatschappij van Peter Löw. LIVIA investeert in een breed scala aan activa, variërend van corporatief, landbouw en opportunistische investeringen tot vastgoed, opkomende markten, en kunst en antiek.

Fortaleza Capital is een onafhankelijk, corporatief financieel adviesbedrijf gericht op drie sectoren: Packaging & Paper/Board; Recycling, Waste Management & Energy; Services, Media & Technology.

www.fortalezacapital.nl

www.livia-group.com