STAR FLOW VOLGT OCTOBOX

Juice-Pack implementeert Star Flow, een supply chain portaal van Yellowstar. Het systeem is ontwikkeld voor order-, contract- en asset management.

Het geeft de klanten van Juice-Pack de mogelijkheid om verpakkingen, zoals de Octobox, door de keten heen te volgen. Ook ondersteunt Star Flow bij het beheren en managen van het warehouse en het voorraadproces.

Logitiekbedrijf
Juice-Pack is een jong, innovatief en hard groeiend bedrijf in Rotterdam dat zich richt op handling en control van verpakkingsmaterialen die bedrijven gebruiken voor de opslag en het transport van bulkgoederen. De onderneming produceert de Octobox, een achthoekige container van plywood en polypropylene, in een eigen fabriek in Engeland.

Juice- Pack is naast ontwikkelaar van de box ook poolbeheerder. Per container verscheept het bedrijf zeshonderd Octoboxen naar de andere kant van de wereld, zoals Latijns-Amerika. Daar vullen, waaronder grote sapproducenten, de Octobox en ze sturen ze vol per schip terug naar Europa. De opgeslagen sappen gaan of eerst naar een diepvriesopslaglocatie of direct naar een producent die de sappen verwerkt. Met Star Flow helpt Juice-Pack alle betrokken partijen aan meer en gewenst inzicht in de keten.