Topa: ‘Slimme, duurzame en efficiënte verpakkingen’

Topa nodigt bezoekers van Empack uit op zijn stand – C.054 – om te ontdekken wat het bedrijf te bieden heeft op het vlak van slimme, duurzame en efficiënte verpakkingen.

Als eerste is er de revolutionaire en ergonomische dispenser en tape van ZeroTape. ZeroTape is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern van 38 mm, die in combinatie met de ergonomische dispenser gebruikt wordt. Door de speciale kern kan er tot 150 meter tape op een rol zitten in plaats van de gebruikelijke 66 meter. Dit zorgt voor kleinere volumes, minder CO2-uitstoot en minder opslagvolume en uiteindelijk ook minder afval. De innovatieve ZeroTape dispenser zorgt voor een sterk verbeterde houding/beweging, vooral van de pols.

Renew folie

Het tweede product is Topa’s milieuvriendelijke grijze Renew folie. Deze folie bevat minimaal 50% gerecycleerd consumentenafval en is zelf 100% recycleerbaar. Bovendien vermindert de CO2-voetafdruk met 52%. Renew luchtzakjes vormen een duurzaam alternatief voor standaard luchtzakjes.

Topa: ‘De PadPak Guardian is onze oplossing voor diverse verpakkings-behoeften.’

PakPak Guardian machine

Het derde nieuwe product op de stand is de Padpak Guardian machine. De PadPak Guardian is de compacte, snelle en eenvoudige oplossing voor verschillende verpakkingsbehoeften. De bufferoplossingen zijn geschikt voor verpakkingsstations op zowel hogere als lagere werkhoogten. Zij kunnen op zichzelf of naast een werktafel worden gebruikt, met de converter op een vloer- of tafelstandaard. Het resultaat is een bufferhulpmiddel dat in vrijwel iedere werkomgeving de efficiëntie een boost geeft.

Droogmiddel van gerecycleerd plastic

Topa stelt ook een nieuw koolstofneutraal droogmiddel voor dat volledig bestaat uit gerecycleerd plastic. De Absorpole van Absortech biedt efficiënte bescherming voor lange zendingen. Het geabsorbeerde vocht wordt opgevangen in de gebroken witte opvangbak en verdampt niet opnieuw. Absorpole heeft een robuuste structuur en is ontworpen om minimale ruimte in te nemen met volledige functionaliteit.