UITBREIDING AVERY DENNISON OFFICIEEL GEOPEND

De uitbreiding van Avery Dennisons productiefaciliteit in Luxemburg is onlangs officieel geopend. De completering van de Rodange-fabriek is om de Europese productie-footprint te versterken.

Met de moderne opstelling en centrale ligging ondersteunt de nieuwe uitbreiding de duurzaamheidsambities van het bedrijf.

Duurzaamheidsvoordelen

De uitbreiding is geoptimaliseerd om maximale duurzaamheidsvoordelen betreffende afvalbeheer, energieverbruik en efficiëntie bij het gebruik van water te bieden. Door de faciliteit te bouwen op een locatie die dichter bij klanten ligt, verwacht het bedrijf bovendien een jaarlijkse reductie in broeikasgassen van 700 ton van verminderd leveringsgerelateerd energieverbruik, stelt Avery Dennison.

Foto van links naar rechts: Jeroen Diderich, vice president en algemeen directeur Label en Graphic Materials Europe, Kamran Kian, vice-president global operations en supply chain Label en Graphic Materials, en Etienne Schneider, plaatsvervangend minister-president, minister van Economische Zaken.