BOIX VERTEGEN- WOORDIGT OP FRUIT LOGISTICA 2019

Tijdens Fruit Logistica 2019 in Berlijn (6 tot en met 8 februari) zal Boix, fabrikant en leverancier van dozenopzetmachines, in hal 6.1, stand A-12, de MCT-1 schaaltjes opzetmachine presenteren voor het automatisch en machinaal opzetten van schaaltjes uit zowel golfkarton als massief karton.

De MCT-1 is een automatische en verstelbare dubbelkops schaaltjes opzetmachine. De machine wordt mechanisch aangedreven door 1 motor die 2 verstelbare koppen aanstuurt met behulp van drijfstangen. Hierdoor kan de machine met een snelheid tot 6.000 – 7.000 trays per uur gelijktijdig 2 verschillende formaten schaaltjes opzetten van zowel golfkarton als massief karton.

Nieuwe functies

De Q-1500 dozenopzetmachine uit het Boix-assortiment is uitgebreid met een aantal nieuwe functies, die het bedrijf zal introduceren tijdens de internationale vakbeurs. De meest opvallende vernieuwing is remote access voor machinebeheer op afstand. Deze functie zorgt ervoor dat de Q-1500 dozenopzetmachines wereldwijd binnen handbereik zijn voor het op afstand uitlezen, bewaken en beheren van data. Dit biedt producenten naar eigen zeggen meer gemak voor machinebeheer, technische analyse, datalogging en onderhoud. Andere nieuwe functies zijn de verhoging van de standaard maximum productiesnelheid van 1.500 trays per uur naar 1.800 trays per uur en de aangepaste duwerpositie die een maximale compressietijd garandeert tijdens het vormen van kartonnen plano’s.

www.boixeurope.com

Q-1500 dozenopzetmachine en AR5 Stacker
MCT1-VE schaaltjes opzetmachine
Collage kartonnen schaaltjes