4.0 INDUSTRY IN ENDOLINE-DOZENSLUITERS

Endoline Machinery is de internationale marktleider in eindverpakkingsmachines en –systemen. Het bedrijf wordt in België vertegenwoordigd door WRH Global Belgium.

[[ADVERTORIAL]]

Met een aanwezigheid in de voedingsindustrie van meer dan 30 jaar wordt de kwaliteit en duurzaamheid van Endoline systemen bewezen. Sinds de creatie begin jaren negentig is de 704 volautomatische random dozensluiter het vlaggenschip van Endoline. Toch heeft Endoline de 704 dozensluiter opnieuw uitgevonden omwille van een ongeziene vraag om een grotere diversiteit van doosmaterialen en -formaten te kunnen verwerken en zo aan de huidige specifieke vereisten te kunnen voldoen.

Vernieuwd invoersysteem

Dankzij een technische uitbreiding heeft Endoline het gamma doosformaten met 60% kunnen verhogen, zonder in te boeten op snelheid. Dankzij het vernieuwde invoersysteem kunnen 14 random dozen per minuut nauwkeurig worden gesloten, van kleine, lichte dozen tot grote, zware dubbelgolfkarton dozen. Bovendien is de 704 compacter waardoor er minder ruimte in beslag wordt genomen.

Lees meer