Live demonstraties van Ferag op Empack

Ferag Belgium is met een stand vertegenwoordigd op Empack Mechelen. De Belgische verpakkingsbeurs staat voor 27 en 28 oktober op de beursagenda. Plaats van handeling is Nekkerhal-Brussels North.

Het bedrijf presenteert live demonstraties op stand C051 van onder andere:

•    Skyfall Overhead buffer- en sorteersysteem

Tussenstockage of het bufferen van componenten tussen twee fasen in het productieproces is een van de sterke punten van Ferag, claimt de onderneming. Door de innovatieve hangtransporttechnologie Skyfall wordt er geen ruimte in beslag genomen op de werkvloer.

•    Denisort Tilt Tray Sorter

Met de Denisort Tilt Tray Sorter en het vloervrije Skyfall systeem biedt Ferag Belgium voor elke toepassing een sorteeroplossing. Het varieert van eenvoudige sorteermachines tot grote sorteeroplossingen over meerdere niveaus en een aanzienlijk aantal sorteerbestemmingen.

•    Pecker Pick & Place

De volledig servogestuurde pick & place machine Pecker is Ferags oplossing om dozen, kratten of trays te vullen met diverse producten.

•    Endoline dozenvormers en dozensluiters

De Endoline dozenvormers en -sluiters lopen uiteen van prijsgunstige instapmodellen tot performante servogestuurde machines op maat. Ferag Belgium biedt naar eigen zeggen een brede range aan machines: preset, random, lijm, tape.

•    Spider palletiser robot

De Spider stapelt producten zoals dozen, trays, kratten, emmers, zakken, jerrycans, bobijnen – ook tot volledige lagen.

Ferag Tech Center