DS Smith opent PackRight Centre

Verpakkingsproducent DS Smith opent haar eerste PackRight Centre in Nederland. ‘We zetten hiermee een standaard in verpakkingsdesign’, aldus Petra Siens, PackRight centre Manager.

Het nieuwe PackRight Centre in Eerbeek is onderdeel van een netwerk van inmiddels 27 centra door heel Europa. Met hun uniforme PackRight aanpak delen ze innovatieve verpakkingsoplossingen, nieuwe technologiën en inzichten hoe de supply chain te optimaliseren. Tijdens hands-on workshops worden samen met de klant ideeën gegenereerd en uitgewerkt tot tastbare oplossingen, gebruikmakend van de nieuwste design- en visualisatiesoftware. De concrete resultaten van deze workshops lopen uiteen van verbeterde zichtbaarheid op het schap tot aan logistieke voordelen en recyclebaarheid.

Samenwerken in de keten
‘De officiële accreditatie van ons centrum is echt een enorme erkenning’, meent Petra Siens.’Wij kijken terug op een intensieve periode van investeren in kennis, technologie en designfaciliteiten. Wat onze designers zo uniek maakt is dat zij niet alleen in staat zijn om een perfecte verpakking te ontwerpen, maar dat zij samenwerkend met verschillende afdelingen van de klant zorgen voor een verpakking die waarde toevoegt in alle schakels van de supply chain.’
Het nieuwe PackRight centrum is gevestigd in een geheel eigen vleugel in de locatie Eerbeek, waar onlangs de productie capaciteit van golfkartonnen verpakkingen werd uitgebreid na investeringen in een hypermoderne golfkartonmachine en verwerkingsmachines.

www.dssmith.com/packright-resultaat