“Emballage” is terug in compleet vernieuwde All4Pack

De meeste bezoekers bleven over “Emballage” spreken, nadat de naam was veranderd in All4Pack. Een sterk merk, zou je kunnen zeggen. Nu de beurs All4Pack een nieuw concept heeft, in nieuwe hallen is geplaatst en nieuwe content heeft, is Emballage weer deel van de naam geworden: All4Pack Emballage Paris 2022.

De 2022-editie van All4Pack Emballage Paris wordt gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte van 21 tot en met 24 november 2022.

Deze nieuwe, compactere opzet, waarbij de hallen in feite aan elkaar grenzen, zorgt voor een betere verdeling van de 4 “universums” van de beurs: verpakkingen (inclusief grondstoffen en verbuiksgoederen), verwerkingsen verpakkingsmachines/markeren en coderen, machines voor secundaire en tertiaire verpakkingen en verpakkingsdruk/converting.

66.000 bezoekers verwacht

De nieuwe inrichting vergemakkelijkt tevens het bezoek van de naar verwachting 66.000 vakbezoekers door de stromen gelijkmatiger te verdelen, dankzij de in elke zone geplaatste informatiehubs.

Focus op trends en innovaties

Deze nieuwe editie van All4Pack Emballage Paris biedt een gevarieerd aanbod en talrijke activiteiten en highlights: Zo is er een “Objective Zero Impact”-ruimte, een uniek hybride evenement.

Dit platform voor uitwisseling en denktank zal de spelers op het gebied van duurzame ontwikkeling bijeenbrengen.

Het All4Pack Innovations forum wordt de showcase voor de Innovation Awards 2022, een competitie waarvoor de inschrijvingen begin mei zijn geopend. Deze inspirerende, toekomstgerichte en creatieve ruimte zal de trends laten zien en bezoekers de mogelijkheid bieden om, via de winnaars van de wedstrijden, de nieuwe producten te ontdekken in de sectoren die op de beurs aan bod komen.