ICE omvat complete converting-keten

De International Converting Exhibition, ICE-Europa, wordt gehouden van 21-23 maart 2017 in de Munich Trade Fair Centre in Duitsland. Deze 10e editie presenteert een grote verscheidenheid aan nieuwe en verbeterde converting-producten en -diensten.

Van innovatieve systemen voor het drogen / harden, coaten of lamineren, tot aan de technische vooruitgang in de afwerkingsprocessen, in snijden en spoelen, milieuvriendelijke hotmelt en lijm.

Op de beurs staan op een oppervlakte van 11.000 m2 ruim 430 exposanten uit 28 landen. De beurs is de afgelopen jaren flink gegroeid, vertelt Nicola Hamann, managing director van Mack Brooks Exhibitions. ‘In de afgelopen twintig jaar heeft ICE Europe zich ontwikkeld van een kleine get-together van de converting-industrie tot een gerenommeerd en gespecialiseerd branche-evenement. Het succes van de beurs weerspiegelt de succesvolle ontwikkeling in de afgelopen twee decennia. In eerste instantie was het een niche sector, maar de omzet van de industrie is inmiddels fors gegroeid en we hebben nu te maken met een high-tech industrie die door innovatie en technologische expertise wordt gedreven.’