Veelzijdige traysealer

Machineleverancier Zwager Techniek presenteert op Empack Den Bosch onder meer haar Mondini Trave traysealers. Deze zijn geschikt voor topseal-, MAP- en skinverpakken op zowel kunststof schalen als kartonnen productdragers.

Daarnaast toont Zwager Techniek een nieuwe flowpacker van Schib. Het betreft de compacte en flexibele flowpackmachine model CO50, compleet servo gestuurd waardoor de machine gemakkelijk is om te stellen naar andere formaten door menu voorkeuze; daarnaast heeft de machine een uitgebreide diagnose systeem. Deze flowpacker is ook uit te breiden met een automatische productinvoer. De machineserie is leverbaar in snelheden tot 200 verpakkingen per minuut. Schib is naast het voedingsegment ook sterk in het verpakken van non-food producten zoals kunststof bestek, technische producten of bloemen. De machines kunnen voor allerhande producten worden ingezet.

Verder toont Zwager Techniek een vulmachine van Prewa, de nieuwe high speed Rototwin. Deze nieuwe machine is full servo voor de hoogste snelheid tot wel 200 zakjes per minuut door middel van de roto sealbekken beweging.
De Roto twin is de unieke machine voor high speed toepassingen zoals diervoeding, chips en zoetwaren. Daarnaast levert Zwager Techniek natuurlijk ook de normale verticale vulmachines van Prewa voor het afvullen van food en non food producten in zakken.

www.zwagertechniek.nl