Klaar voor transport

Palletladingen klaarmaken voor transport is een onmisbare schakel in het logistieke proces. Niets mag misgaan tijdens handling, opslag of transport. Op beurzen blijkt dat bedrijven kunnen vertrouwen op de stabiliteit van Tallpack eindverpakkingssystemen en bijbehorende verpakkingsmaterialen.

Palletstabiliteit en ladingzekering zijn belangrijke thema’s bij producenten of partners die verantwoordelijk zijn voor pallethandling, laden of transporteren. Dagelijks vinden ongelukken plaats door schuivende of afgevallen ladingen. Gevaarlijke situaties, schade en kosten aan producten, maar ook imagoschade zijn het resultaat. De EUMOS richtlijn 40509 streeft naar maximalisatie van de ladingzekerheid. Verladers en verpakkers zijn verantwoordelijk voor de manier waarop pallets stabiel worden geladen en gezekerd.

Maximale palletstabiliteit

Tallpack vindt veiligheid zeer belangrijk. Daarom streeft het bedrijf met zijn industriële verpakkingsoplossingen naar een maximale palletstabiliteit tegen de laagst mogelijke kostprijs. Tijdens de Empack-beurs in Mechelen op 25 en 26 oktober kunnen bezoekers gebruik maken van een voucher om gratis een Pallet Stabiliteitstest ter waarde van 995 euro op hun verpakkingslocatie in de Benelux te claimen.

Empack stand C.15