NIEUWE HUISSTIJL ROBATECH

De Robatech Groep lanceerde op 1 mei 2019 met “Green Gluing”, een nieuwe, moderne huisstijl. De nieuwe huisstijl benadrukt nog duidelijker de waarden en beloften van het bedrijf.

Green Gluing is de nieuwe slogan van het wereldwijd actieve familiebedrijf Robatech, dat is gespecialiseerd in lijmapplicatie-oplossingen. Met Green Gluing slaat Robatech een brug tussen het industriële lijmproces en de ecologische basiswaarden en onderstreept daarmee zijn verantwoordelijkheid voor de zorgvuldige omgang en het behoud van grondstoffen.
Het nieuwe uiterlijk zorgt voor helderheid en consistentie. De moderne, frisse uitstraling brengt naar voren wat Robatech onderscheidt: verantwoord handelen, betrouwbaarheid en competentie.

Verantwoordelijkheid
‘Het is belangrijk en zinvol om economisch en ecologisch denken en handelen te integreren in onze diensten. Met de nieuwe branding onderstrepen we dat we onze verantwoordelijkheid nemen’, aldus Martin Meier, CEO Robatech Group.
Robatech gebruikt innovatieve oplossingen om lijmprocessen te optimaliseren en werkt zeer nauw samen met haar klanten. Of het nu gaat om het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen, hoge investeringsbescherming, lagere bedrijfskosten of snelle en competente service, Robatech vertrouwt op goede klantrelaties en langdurige partnerschappen van wederzijds belang.

www.greengluing.org