Nieuwe Managing Director Budelpack Poortvliet

In 2 jaar tijd groeide Budelpack van een single-site onderneming naar een multi-site onderneming, met een eigen (hoofd)vestiging in Poortvliet (NL) en drie flexibele vestigingen in Waddinxveen (NL), Hazeldonk (NL) en Olszowa (PL).

Deze groei vraagt om aanpassing van de organisatie. Per 1 maart 2017 is Marcel Baljeu daarom aangesteld als Managing Director (statutair directeur) van Budelpack Poortvliet BV.

Baljeu is in 2007 bij Budelpack Poortvliet BV  in dienst getreden als Financial Controller, zijnde verantwoordelijk voor Finance, Human Resource en ICT. In de afgelopen jaren is zijn verantwoordelijkheid uitgebreid met Supply Chain Management en Operations Management. Tevens is hij al tien jaar (minderheids)aandeelhouder in de Budelpack Groep.

Peter Nieuwkerk, Group Managing Director en verantwoordelijk voor commercie, blijft onveranderd eigenaar van de Budelpack Groep. Met de overdracht van de  verantwoordelijkheid voor de Poortvliet-site aan Marcel Baljeu zal Peter zich als Group Managing Director van Budelpack Europe BV verder gaan richten op groei van de Groep, bestaande uit Budelpack Europe BV (equipment pool), Budelpack On Site BV (flexibel co-packen, any place, any time) en InnoFresh Packing BV (Fresh). Tevens blijft Peter functioneel verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen de Budelpack Group.

Als één van de grootste, meest innovatieve co-packers van Europa verpakt Budelpack, verspreid over de divisies Food, Petfood en Fresh, jaarlijks circa 200 miljoen consumenten-eenheden.