Houweling Groep: ‘best managed company’

De Houweling Groep behoort dit jaar tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte.

Uit de verschillende BMC-onderzoeken is de Houweling Groep als één van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. De Houweling Holding deed dit jaar voor het eerst mee en werd geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.
‘We scoren goed op de onderdelen concurrentiedruk en duurzaamheid’, zegt Marc Houweling, directeur Houweling. ‘Ons nieuw te introduceren product, een fles van 100% post-consumer recycled kunststof, is daar een mooi voorbeeld van. We investeren continu in onze bedrijfsprocessen en ICT om de samenwerking intern en met onze afnemers en ketenpartners nog verder te intensiveren. We zijn in balans en de kwalificatie bevestigde ons dat. Nu we de award daadwerkelijk hebben ontvangen, zijn wij trots dat we horen bij de best geleide bedrijven van Nederland.’

www.houweling.nl