PACKAGING INNOVATION AWARD VOOR ZIP-POP BAG

De samenwerking tussen verpakkingsmachine fabrikant Schur Star Systems en Potandon Produce, een Noord-Amerikaanse aardappelleverancier, heeft geresulteerd in een unieke zakconstructie genaamd Schur Star Zip-Pop bag.

Hiermee kunnen in één stap geselecteerde magnetron mini-aardappelen, gekruid in de zak, worden bereid.

‘Met deze revolutionaire Zip-Pop Bag is men in staat snel en eenvoudig voor het hele gezin te koken. De aardappelen en de boter puck kruiden worden afzonderlijk opgeslagen in een zak met twee vakken. De stoomstrip in de zak samen met het speciale samengestelde materiaal biedt een langere houdbaarheid en is tegelijkertijd het kenmerk dat de zak zo bijzonder maakt’, zegt Hans Schur, ceo bij Schur Star Systems.

Packaging Innovation Award

De Zip-Pop Bag werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van de Packaging Innovation Award tijdens de CPMA Convention & Trade Show 2019 in Montreal.

Schur Star concept

Het Schur Star concept bestaat uit de Schur Star verpakkingsmachine en vooraf geproduceerde Schur Star zakken die aan elkaar worden gekoppeld op een unieke “string”, en naar eigen zeggen zorgen voor een gladde, flexibele en moeiteloze verpakkingsproces.

www.schur.com/en/the-schur-star-concept

Schur Star Zip-Pop Bag
Schur Star Zip-Pop Bag
Schur Star 260
One Step...Done product line Potandon Produce
One Step...Done product line Potandon Produce
One Step...Done product line Potandon Produce