TESTPROCESSEN VOOR VEILIGE FARMA-VERPAKKINGEN

Het offline inspectiesysteem EyeC Proofiler van EyeC is aangepast en biedt verbeterde workflows voor farmaceuten.

De nieuwe versie 3.4 van de testsoftware voldoet aan de nieuwe eisen op het gebied van gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging en audittraject bij het controleren van farmaceutische verpakkingen.

Farmaceutische bedrijven kunnen snel en geautomatiseerd steekproeven nemen van hun drukwerk en de veiligheid van hun gegevens en processen verhogen. Alle data kunnen bij volgende audits eenvoudig en veilig worden opgehaald en gepresenteerd, licht het Duitse bedrijf toe.

Verbeterde visualisatie

De nieuwe versie van de Proofiler Software presenteert inspectiegegevens in een begrijpelijke audit trail. De gegevens zijn beschermd en kunnen niet worden gewijzigd. De audit trail is opgebouwd als een gestructureerd CSV-bestand en kan worden gefilterd op categorieën en beoordelingen. Kritieke gebeurtenissen worden in het kader van de audit trail beoordeling geïdentificeerd en kunnen worden becommentarieerd.

EyeC voorziet sinds 2002 vanuit Hamburg, Duitsland, klanten wereldwijd van gebruiksvriendelijke systemen voor inspectie van artwork en drukwerk zoals vouwkartonnage, labels, bijsluiters of flexibele verpakkingen.

www.eyec.de