Vexx geeft Gimber fles een doodle-art style

Bij de nieuwste limited edition fles van Gimber N°1 Original (700ml) heeft de Belgische artiest Vexx de Gimber fles voorzien van een artwork. Het trendy, biologische en alcoholvrije drankje wordt hiermee een uniek premium kunst-item.

Buiten de landsgrenzen van België is Vince Okerman bekend onder de artiestennaam Vexx. Zijn werk kenmerkt zich door zijn unieke kleurrijke doodle-art style. Als een pionier en voorloper in de wereld van NFT, speelt hij met de mogelijkheden van digitale technologie om zowel fysieke als virtuele werken te combineren en te creëren.

GIMBER-x-VEXX---VEXX

Liefde voor kunst

Op het snijvlak van pionieren en in de liefde voor kunst vinden Gimber en Vince elkaar. Experimenteren, innoveren en je eigen pad bewandelen is wat de twee met elkaar verbindt. Vince is net als Gimber-oprichter Dimitri Oosterlynck een creatieve duizendpoot. Hun passie voor creatie wordt aangewakkerd door het inslaan van ongebaande paden die beiden uitmonden in succes.

Biologisch gember

Gimber N°1 Original bestaat uit een natuurlijk concentraat met biologische gember, Fairtrade rietsuiker, citroen, kruiden en specerijen. Naast puur, met warm water, in mocktails of cocktails en in culinaire bereidingen, wordt Gimber het best gedronken met 200 ml vers bruisend water en een takje tijm.

Gucci, Porsche, Spongebob en Puma

Vexx stopte zijn opleiding toegepaste economische wetenschappen om zich volledig op zijn kunst te concentreren. Vanaf zijn zestiende deelt hij, met groot succes, op Instagram en YouTube zijn werk. Met 3 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal is dit inmiddels uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste kunstkanalen en is hij een van de meest erkende artiesten van zijn generatie geworden. Ook buiten de digitale wereld is het werk van Vince te bewonderen. Zo is een van de werken van Vexx opgenomen in de vaste collectie van het Moco museum in Amsterdam en werd een van zijn werken tentoongesteld op Times Square. Ook werkte de artiest eerder samen met merken als Gucci, Porsche, Spongebob, Puma en Prime. Het trendy Gimber wordt nu ook aan deze illustere line-up toegevoegd.

De Gimber family

Gimber is inmiddels een hip gemberconcentraat. Founder Dimitri Oosterlynck perste en bottelde vier jaar geleden eigenhandig de eerste vijfentwintig flessen Gimber vanuit zijn eigen garage. Intussen is Gimber populair en verkrijgbaar in onder andere Amsterdam, Helsinki, Londen, Wenen, Parijs, Milaan en New York.

GIMBER-BOX-VEXX-700ML
GIMBER-NR1-BOTTLE-LABEL-VEXX-700ML-Front