“Emballage” is terug in compleet vernieuwde All4Pack

All4Pack heeft een nieuw concept. De internationale verpakkingsbeurs is in nieuwe hallen geplaatst en heeft nieuwe content. Het “oude” Emballage is weer deel gemaakt van de naam: All4Pack Emballage Paris 2022.

De 2022-editie van All4Pack Emballage Paris wordt gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte op 21 tot en met 24 november. De nieuwe, compactere opzet, waarbij de hallen in feite aan elkaar grenzen, zorgt voor een verdeling van de 4 “universums” van de beurs: verpakkingen (inclusief grondstoffen en verbruiksgoederen), verwerkings- en verpakkingsmachines, markeren en coderen, machines voor secundaire en tertiaire verpakkingen en verpakkingsdruk/converting.

66.000 bezoekers verwacht

De nieuwe inrichting vergemakkelijkt ook het bezoek van de naar verwachting 66.000 vakbezoekers. De strommen worden gelijkmatiger verdeeld door middel van de in elke zone geplaatste informatiehubs.

Focus op trends en innovaties

De nieuwe All4Pack Emballage-edite voorziet volgens de organisatie in een gevarieerd aanbod, activiteiten en highlights. Zo is er een “Objective Zero Impact”-ruimte, een uniek hybride evenement. Dit platform voor uitwisseling en denktank zal spelers op het gebied van duurzame ontwikkeling bijeenbrengen, stelt de organisatie.

Het All4Pack Innovations forum wordt de showcase voor de Innovation Awards 2022, een competitie waarvoor de inschrijvingen begin mei zijn geopend. Deze toekomstgerichte en creatieve ruimte zal trends laten zien en bezoekers de mogelijkheid bieden om, via de winnaars van de wedstrijden, de nieuwe producten te ontdekken in de sectoren die op de beurs aan bod komen.