Easyfairs: ‘Flanders Expo in Gent biedt onderdak aan 3 events’

Morgen opent Easyfairs de Flanders Expo-deuren in Gent voor 3 vakbeurzen: Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build.

Elk concept is straf op zichzelf en versterkt de andere communities. Omdat de 3 events gelijktijdig plaatsvinden, bieden ze 3x zoveel mogelijkheden aan exposanten en bezoekers. Van verpakken en afvullen tot logistiek, van transport tot industrieel & logistiek vastgoed, meent Easyfairs.

Nieuwe locatie

Transport & Logistics is na 20 edities in Antwerpen nu ook in Gent te bezoeken. Hetzelfde geldt voor Empack, de Belgische beurs voor de supply chain van de verpakkingsindustrie. Gewoonlijk vindt Empack in Mechelen plaats, maar wordt voortaan ook tweejaarlijks in Gent gehouden. Een logische “extra” locatie omwille van de snelgroeiende logistieke en industriële hub Vlaanderen, informeert de organisatie.

Logistic & Industrial Build

Beide evenementen krijgen een extra boost door Logistic & Industrial Build. Dit is een nieuwe feature op Transport & Logistics met de focus op logistiek vastgoed, een snel stijgend marktsegment. Op de beurs is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met bouwfirma’s, evenals aanbieders van materialen en diensten voor nieuwbouw, renovatie en verduurzaming van industriële en logistieke gebouwen.

Extra aandacht voedingsindustrie & automation

Empack en Transport & Logistics zetten deze editie de spotlights op de voedingsindustrie en automation. Food & beverage bedrijven zijn sterk aanwezig in West- en Oost-Vlaanderen, zoals Barry Callebaut, Alpro, Bonduelle en Vandemoortele. Deze ondernemingen hebben ook met supply chain, verpakking en vastgoed van doen. En ook hier staan automatisatie en innovatieve technologie ter verbetering van de efficiëntie op de agenda.

Klik hier voor meer informatie.