FachPack 2022: “Transition in Packaging”

Advertorial –

FachPack is de belangrijkste vakbeurs voor de Europese verpakkingsindustrie. De 3-daagse beurs met een duidelijke focus op Centraal-Europa waar exposanten en vakbezoekers uit alle sectoren een platform vinden voor een inspirerende dialoog over verpakkingsvraagstukken.

Van 27 t/m 29 september 2022 staat in Neurenberg alles in het teken van de laatste innovaties en verdere ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. Het hoofdthema “Transition in Packaging” is dan ook gewijd aan de krachtige trends die momenteel hun impact hebben op de verpakkingsindustrie. Duurzaamheid wordt niet alleen door de wet, maar ook door de consument geëist – en dat zorgt voor ingrijpende veranderingen in de branche.

Gratis FachPack-ticket

Ontdek de dynamiek en diversiteit van FachPack dit jaar, plan nu uw bezoek en registreer met de code FP22BL om uw gratis ticket te ontvangen.

Inspiratie en knowhow

Kijk uit naar drie dagen boeiende gesprekken en bereid je voor op nieuwe perspectieven en nieuwe mogelijkheden. FachPack verbindt met experts in de hele verpakkingsprocesketen: van verpakkingen gemaakt van alle relevante verpakkingsmaterialen, verpakkingsdruk en -afwerking, verpakkingsmachines en etiketteertechnologie, tot intralogistiek en verpakkingen. Inspiratie en knowhow voor praktisch gebruik opdoen kan in de fora PackBox, TechBox en Innovationbox.

FachPack en POWTECH samen

Voor het eerst komen de verpakkingsindustrie en de bulk- en stortgoedbranche samen. In Neurenberg vinden de vakbeurzen FachPack en POWTECH dit jaar tegelijk plaats. Samen trekken ze een 30-tal exposanten uit België en Luxembourg naar Neurenberg. Voor een plan van de beurzen en een exposantenlijst kunt u op de website terecht.

Voor meer informatie over de FachPack, de POWTECH of andere beurzen van de NürnbergMesse, kunt u een email sturen aan Simone Bothmer van Global Fairs België, de officiële vertegenwoordiging van de NürnbergMesse voor de Belux.