Codipack: Revolutionaire producten voor coderen en labelen

De Evolabel print & apply etiketteermachines van Codipack blinken uit in kwaliteit en gebruiksgemak. Ze zijn niet alleen snel, maar brengen de etiketten ook aan op producten of verpakkingen met variabele hoogtes. Codipack is tijdens Empack Mechelen te bezoeken op stand C.17.

De Flexwipe palletetiketteermachine vormt het sluitstuk van de productielijn en labelt per minuut 5 pallets 2-zijdig inclusief een validatiecheck van alle geprinte barcodes. Codipack produceert zelf de benodigde etiketten. Recent voegde het bedrijf met de inkjetprinters van GSI een uniek product aan het aanbod toe. Deze inkjets printen full colour afbeeldingen, teksten en barcodes direct op verpakkingen, aan hoge snelheden. Met dit systeem besparen klanten enorm op de voorraden bedrukte dozen door in-line hoog kwalitatieve full colour bedrukkingen aan te brengen.

Inkjetprinters

De nieuwe Leibinger IQ Jet inkjetprinters zijn uitgerust met de innovatieve nozzle seal technologie, waardoor de printkop steeds probleemloos opstart. Een absolute primeur is het printkop refresh systeem, waardoor de kop zichzelf volautomatisch reinigt en droogt. Zo bekomt men een onderhoudsvrije periode van vijf jaar, waardoor het toestel de laagste TCO garandeert. Uiteraard ondersteunt de machine Nicelabel.

Empack stand C.17