Verpakkingsoplossingen van Fuji

Fuji Packaging Benelux, bekend om zijn horizontale flowpackers, is vooruitstrevend in het verwerken van duurzame folies. Het verpakkingsbedrijf is te vinden op Empack Mechelen 2023.

Machines van Fuji kunnen niet alleen de huidige mono-folies en papierfolies verwerken, maar zijn ook voorbereid op de toekomst. Folies zijn immers continu in ontwikkeling om de milieubelasting te verminderen. Nu al is duidelijk dat de techniek van de Fuji machines zo vooruitstrevend is dat ze de toekomstige folies kunnen verwerken.

Verpakkingsmachines voor food- en drankenindustrie

Naast de Fuji flowpackers vertegenwoordigt Fuji Packaging Benelux ook T.Freemantle, producent van eenvoudige, betrouwbare en robuuste kartonneer- en sleevemachines, die eenvoudig te bedienen zijn. De machines worden hoofdzakelijk ingezet in de voedings- en drankenindustrie.

Empack Mechelen

Tijdens Empack Mechelen 2023 toont het bedrijf naast een Fuji Flowpacker tevens een compacte kartonneermachine. Wie meer wil weten over de mogelijke verpakkingsoplossingen die Fuji biedt, is welkom op stand B.01 voor een gesprek met een van de accountmanagers.

Empack stand B.01