The future of labeling volgens Weber

Weber Labeling & Coding presenteert duurzame productidentificatie op de Empack-beurs in Mechelen (25 en 26 oktober). Duurzame label-alternatieven zijn een noodzaak in elke industrie. Niet alleen omdat iedereen dat wil voor de toekomst, maar ook omdat het is vastgelegd door de Corporate Sustainability Reporting Directive, (CSRD-richtlijn) van de Europese Commissie.

Op Empack toont Weber duurzame labelsystemen en supplies zijn voor het aanbrengen van verzend- en palletlabels, houdbaarheidsdata, barcodes en productlabels. Het gaat daarbij om aan full electric labelsystemen, biologisch afbreekbaar etikettenmateriaal, backing recycling en schonere productieomgevingen. Volgens de onderneming zijn er genoeg duurzamere opties om uit te kiezen. Nu aan de slag met duurzaam labelen, betekent straks minder werk, gemakkelijker rapporteren en een betere rapportage over de impact van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.

Duurzamer labelen

Wie benieuwd is wat duurzamer labelen kan betekenen voor zijn bedrijf, is welkom op de stand van Weber op Empack in Mechelen.

Empack stand C.39