DHL EN ZALANDO VOEREN DOZEN AF MET DENIWAY

Modefabrikant Tom Tailor en logistieke service provider DHL, hebben samen een magazijn in Hamburg gebouwd, waar Denipro de retourbehandeling verzorgt.

Het Belgische WRH Global plaatste een Deniway lijn van  351 meter geïnstalleerd. Het vloervrije transportsysteem hangt op een hoogte van 2,5 m, zodat het personeel gemakkelijk lege dozen op de conveyor kan plaatsen. Dozen van zes productielijnen worden verzameld en naar een transportband gebracht die ze in een pers voert.  Het complete systeem wordt slechts door één enkele motor van 1,6 kw aangedreven.

Zalando in Duitsland
Ook Zalando, webwinkel en marktleider in Europa in mode en lifestyle producten, gebruikt in haar logistieke afdeling in Brieselang bij Berlijn twee Deniway transportsystemen voor de afvoer van gebruikte dozen. De conveyors hebben een totale lengte van 410 meter, met elk een motor van 1,6 kw om vier productielijnen te bedienen.
Hier worden teruggestuurde pakketten geopend, producten opnieuw gestockeerd en de lege dozen worden op de conveyor geplaatst. Omdat eerder geïnstalleerde werktafels niet verplaatst konden worden, is het Deniway transportsysteem opgehangen op een ergonomische hoogte van 2,3 meter waardoor de gebruikte verpakkingen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.