Ergonomische tilhulpmiddelen van Logitrans

Het manipuleren van rollen, dozen of andere goederen is een uitdagende opdracht in de verpakkingsindustrie. Logitrans Handling levert oplossingen om goederen op een ergonomische en efficiënte manier te verplaatsen.

Investeren in ergonomische tilhulpmiddelen is volgens Logitrans al lang niet meer puur een ergonomische kwestie. Tegenwoordig kan een slimme oplossing ook de productiviteit en efficiëntie in de werkplaats verhogen en een oplossing zijn voor de krapte op de arbeidsmarkt. Het slim inzetten van tilhulpmiddelen zorgt er niet alleen voor dat de mensen op de werkvloer flexibeler worden ingezet. Het zorgt ook voor een betere uitstraling van het bedrijf bij potentiële nieuwe medewerkers.

Werkpostanalyse

De distributeur en adviseur van ergonomische material handling equipment presenteert op 25 en 26 oktober tijdens Empack Mechelen een brede waaier van tilhulpmiddelen. Bedrijven kunnen tevens een beroep doen op Logitrans voor een vrijblijvende werkpostanalyse. Samen met de klant wordt dan gekeken welk tilhulpmiddel het beste antwoord biedt op de concrete behoeften.

Empack stand A.16