Hoe verpak je duurzaam?

Duurzaam verpakken is één van de meest tastbare manieren om betrokkenheid met de toekomst van onze planeet te tonen. Maar hoe verpak je op een duurzame manier? Waar moet je op letten? En vooral, hoe pak je dit het beste aan? GH is al meer dan 50 jaar actief als verdeler van verpakkingsoplossingen voor België en Luxemburg. Op Empack Gent (stand 2212) wil het bedrijf deze duurzaamheidsvragen helpen beantwoorden.

Onder de naam GH Ulma verdeelt GH een brede waaier aan machines geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Het verpakkingsbedrijf rekent op de expertise van zijn partner-leveranciers. Elk van hen geniet een sterke reputatie en erkenning op de internationale markten. Zij zijn een referentie inzake kwaliteit, technologische ontwikkelingen en innovatie, claimt GH.

GH Ulma Packaging Assortiment

Het aanbod van Ulma Packaging bestaat uit machines voor flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek, rekfolie, trayseal, robotbelading, caseloading, palletisering en bundelen. Van G. Mondini distribueert GH trayseal- en doseeroplossingen tot complete assemblage en inpaklijnen en oplossingen voor schaalproductie van mono- en hybride (karton/kunststof) materialen. Rama is GH’s leverancier voor secundaire verpakking en case-loading. Ravenwood levert linerless labelen verpakkingstechnologie.