LABELS IN KLEUR PRINTEN ZONDER INKT

Een printer zonder inkt waar toch kleurrijke labels uitkomen. Het is Brother die zo’n printer levert. Het gaat om een mini label printer.

Via de PC, Mac, smartphone of tablet kan je ontwerpen en direct het VC-500W kleurenlabelprintertje opdracht geven tot printen. Brother’s eerste compacte kleurenlabelprinter is een nieuw en volgens de producent revolutionair product in de markt voor kantoorlabelprinters. Het bedrijf presenteert de printer als ‘ideaal voor labels met kleurcodes, documenten en archiefmappen.’

De VC-500W beschikt over een USB aansluiting en een draadloze Wi-Fi verbinding, zodat de medewerker op diverse manieren verbinding kan maken via pc of Mac. Met de meegeleverde P-touch Editor software kan je zelf professionele kleurenlabels ontwerpen en afdrukken. Je kan ook gebruik maken van de Brother Color Label Editor app. De afdruksnelheid gaat tot 8 mm/sec met een resolutie tot 313 dpi. De labelrollen zijn verkrijgbaar in 9, 12, 19, 25 en 50 mm breedte. Alle labelrollen hebben een lengte van 5 meter.

De kleuroplossing zit in het papier. Je hoeft dankzij deze ZINK Zero-Ink printtechnologie dus geen cartridges te bestellen. De kleurkristallen in het papier van de labelrollen worden geactiveerd door hitte. Doordat je geen ruimte voor inktcartridges nodig hebt, is de printer zeer compact.

www.brother.nl