mooiste verpakkingen: warsteiner art collection

In de serie Countdown top 10 ziet u de, volgens de redactie, mooiste verpakkingen van 2014 die in Verpakken zijn gepubliceerd. Met vandaag een wel heel kunstzinnige collectie van Warsteiner.
Nu het jaar bijna op zijn einde loopt, vliegen de terugblikken je om de oren. En ook de redactie van Verpakken laat die kans niet aan zich voorbijgaan. Wij grijpen dit moment aan om eens terug te bladeren in de edities van het afgelopen jaar en te kijken wat wij de mooiste verpakkingen van 2014 vinden.

Na het succes van de Art Collection uit 2013 besloot Warsteiner om de kunstzinnige flessencollectie uit te breiden met nog eens zes flessen. Kunstenaars D*Face, Fafi, Ron English, Kevin Lyos, James Jean en Roids gaven ieder hun eigen invulling aan de flesjes waaruit een zeer diverse mix van kleuren, vormen en kunstzinnige elementen ontstond.
Van verfspatten over de hele fles tot geometrische vormen en felgekleurde stripachtige figuurtjes versieren de flessen en maken het tot een bonte collectie die niet alleen als bierflesje mooi staat, maar ook nog later als kaarshouder, vaasje of gewoon als decoratie op je eettafel gebruikt kan worden.