Gaan duurzaamheid en verpakkingsmachines samen?

Op de vraag of duurzaamheid en verpakkingsmachines samen gaan, is het antwoord van Somic stellig “absoluut!”. FachPack 2021 in Neurenberg biedt een uitgelezen mogelijkheid om de duurzame machineconcepten van de Duitse machinefabrikant onder de aandacht te brengen. Aldus Somic.

Elke machine, zoals de eenvoudige ReadyPack, de compacte versies van de Somic 424 en de SL 800-machines steunen op een efficiënt elektronisch besturingssysteem voor verpakkingsversnelling en vertragingsfuncties. Dit zorgt voor een aanzienlijk laag energieverbruik.

Gebruiksvriendelijke machines

De apparaten zijn ook ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. De verscheidenheid aan artikelen en formaten die regelmatig worden gespecificeerd, kunnen eenvoudig worden verwerkt met gereedschapsloze snelwisselverbindingen voor wisselende onderdelen op de machine. Dit zorgt voor een goede werkomgeving voor de operator tijdens productieruns en omschakelingen van de machine, claimt de onderneming.

Somic presenteert op FachPack 2021 haar machineconcepten.

Somic op FachPack

Het bedrijf is op FachPack te bezoeken op stand 243 in hal 1. De verpakkingsbeurs staat van 28 tot en met 30 september in Neurenberg op de beursagenda.