Remia Mayonaises in authentieke pot

Remia, een Nederlandse producent van sauzen en vetten, heeft samen met Owens-Illinois (OI), producent van glasverpakkingen, een glazen pot ontworpen voor hun nieuwe assortiment mayonaises.

Omdat smaakbehoud belangrijk was voor de Legendary Real Tasty Mayonaises, koos Remia voor glas als verpakking. ‘Glas is inert en reageert niet met het product waarmee het in contact komt, daardoor blijven de smaak en de kwaliteit van onze mayonaises perfect bewaard,’ vertelt Marcos Garcia, marketing manager bij Remia.

Van ontwerp naar productie

Om nog meer op te vallen in het schap koos Remia voor een design dat naar eigen zeggen zowel de authenticiteit als het robuuste karakter van de mayonaises weerspiegelt. ‘We integreerden een aantal elementen in het ontwerp waardoor we een opvallende, krachtige en tegelijkertijd verfijnde look realiseerden,’ licht Garcia toe. ‘Voor het gebruiksgemak kozen we voor een bredere klassieke opening. Het authentieke karakter wordt verder benadrukt door de integratie van het “ouderwetse” metalen schroefdeksel. Tot slot introduceerden we hoekvormen bij de overgang van de pot naar de hals en de voet.’

www.o-i.com

www.remia.nl